Автокино-фестивалът на Kaufland продължава в Ботевград

8 прожекции на български филми очакват посетителите на Kaufland Ботевград

 

Уникалният кинофестивал на Kaufland България продължава тазгодишното си турне към следващата дестинация – гр. Ботевград. От четвъртък (17 август) до събота (26 август) включително събитието, което ще се проведе на паркинга на веригата в града, ще предложи на посетителите неповторимо изживяване и възможност да гледат някои от най-актуалните български игрални филми от уюта на своите автомобили.

Фестивалът започва на 17-и август (четвъртък) с прожекцията „Шекспир като улично куче“. Другите филмови заглавия, на които жителите и гостите на града могат да се насладят на специално издигнатия екран от 50 м², са „Чалга“, „Бай Иван 2“, „Игра на доверие“, „Случаят тесла“ и „Изкуството да падаш“. Всички желаещи могат да получат информация за прожекциите на avtokino.bg, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие.

От началото на юли досега стотици се насладиха на над 40 прожекции на български заглавия на паркинигите на два столични хипермаркета Kaufland. Уникалните по рода си събития са част от т.нар. One Stop Shopping концепция. С нея Kaufland се стреми да осигурява възможно най-голямо разнообразие от услуги, места и различни преживявания и идеи за прекарване на свободното време под един покрив.

Автокино@Kaufland е инициатива на най-големия ритейлър в подкрепа на българското кино. Чрез нея компанията популяризира подбрани заглавия като увеличава достъпа на клиентите си до родното кино. Освен да избират кой от новите български филми да гледат, посетителите на Автокино Kaufland имат възможност да се срещат и с актьорския състав на специално организирани фен срещи.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *