Аксесоари за гледане на филми от Shturo.com

Ако едно от любимите ви занимания през свободното ви време е гледане на филми, то със сигурност имате нужда от тези три аксесоара, които са достъпни в онлайн магазина Shturo.com:

Очила за виртуална реалност

Гледането на 3D филми във виртуалната реалност е само едно от забавленията, които можете да изпитате, с помощта на очилата за виртуална реалност. С тях, можете да се потопите напълно в историите на любимите си филми, без дори да се мръднете от дивана, при това да ги гледате на екран, идентичен с този на кино салон.

Очилата са съвместими с почти всички видове смартфони. Освен да гледате филми, с тях можете да изпитате всяко преживяване във виртуалния свят, като например да бъдете в центъра на играта, да заминете на мечтаната екскурзия или просто да се разходите из улиците на който и да е град. С вашите VR очила можете да изпитате и различни преживявания като скок с бънджи, тест драйв на скъп автомобил и др. Всичко, което трябва да направите е, да си инсталирате желания VR experience от Google Apps и да си сложите очилата.

Домашна машина за пуканки

Но какво е кино без пуканки? Ако и вие сте от хората, които обичат да си похапват любимата царевична разядка пред екрана, то домашната машина за пуканки е точно за вас. С нея не само ще имате възможността да се насладите на вкусни и свежи, домашно приготвени пуканки, а и те ще бъдат приготвени по най-здравословния начин. Уникалният й дизайн имитира едновремешна количка за пуканки от панаирите, което я прави приятна джаджа за дома. Нестандартен и в същото време практичен и иновативен, този мини кухненски уред е страхотен подарък за всеки кино-маниак.

Как да не забравите кои филми сте изгледали?

Подарете си креативен скреч списък, с който да следите кои филми сте изгледали и кои ви предстоят. Списъкът съдържа 101 от най-великите комедии, трилъри, анимации, фантастики, ужаси и драми на всички времена. Колкото повече изтривате, толкова по-цветен става списъка и толкова по-богата става колекцията от изгледани филми на всеки кино маниак.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *