Епичната галапремиера на „Джурасик свят: Господство“ постави началото на края на ерата Джурасик

Фенове и специални гости преживяха епичния завършек на сагата на грандиозна галапремиера в София

 

След 65 млн. години, от днес, 8 юни, динозаврите отново владеят Земята! Джурасик свят: Господство нахлува в киносалоните и бележи епичната кулминация на франчайза, който по впечатляващ начин възкреси за нов живот величествените мезозойски създания и завинаги промени историята на киното. Дългоочакваната мегапродукция обединява две поколения, събирайки на екран героите на звездите от последните филми Крис Прат и Брайс Далас Хауърд с тези на ветераните от Джурасик парк Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум, и ще отведе зрителите на впечатляващо и спиращо дъха приключение, различно от всичко, което сме виждали от близо 30-годишната поредица до момента.

Най-нетърпеливите фенове, специални гости и родни звезди вече станаха свидетели на триумфалния край на ерата Джурасик на специалната галапремиера на Джурасик свят: Господство, която се проведе вчера, 7 юни, в IMAX залата на Cinema City в Mall of Sofia. Атмосферата на събитието беше нажежена до краен предел от вълнението и нетърпението на гостите, които имаха възможност да се срещнат с няколко „живи“ динозавъра, а преди началото на очаквания зрелищен финал на филма, се насладиха на тематичен кетъринг и напитки, както и на специални подаръци, осигурени от Knoppers.

Освен редица невиждани досега динозаври, впечатляващ екшън и изумителни специални ефекти Джурасик свят: Господство предлага и наистина вълнуваща и емоционална история, част от която е и връзката между Оуен и велоцираптора Блу – една от основните сюжетни линии на трилогията Джурасик свят. Поглед именно към тази специална връзка ни предлага ексклузивно видео зад кадър, в което Крис Прат и режисьорът Колин Тревъроу разглеждат историята на двамата герои, които за човек и динозавър споделят изненадващо много прилики.

https://www.youtube.com/watch?v=zuQaOba_0Ec

Действието на Джурасик свят: Господство се развива четири години след разрушението на Исла Нублар в Джурасик парк: Рухналото кралство и динозаврите вече живеят – и ловуват – наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съвместно съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Изглежда, че Денят на Страшния съд настъпва и е време бъдещето на планетата да бъде решено! Но кой ще господства – човешките същества или динозаврите?

Начело на Джурасик свят: Господство застава Колин Тревъроу, който режисира най-касовия филм от поредицата до момента – Джурасик свят. Тревъроу също така е и сценарист, наравно с Емили Кармайкъл (Огненият пръстен: Революция). В ролите, освен Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблум, влизат Джъстис Смит, Даниела Пинеда, Джейк Джонсън, Омар Си, Б. Д. Уонг, Изабела Сърмън, ДеУанда Уайз, Скот Хейз, Кембъл Скот, Дичън Лакман, Мамоду Ати и др.  Продуценти са Франк Маршал и Патрик Кроули, а изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Александра Дербишир и Колин Тревъроу.

Станете част от епичния завършек на ерата Джурасик с Джурасик свят: Господство  от днес, 8 юни, само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *