Какви филми трябва да гледате – препоръки от Bazar.bg

Месец декември е изпълнен с празнично очакване, а настроението на всички ни е приповдигнато от наближаването на Коледа. Прибирайки се вечер след работа, мнозина обаче искат да си отпочинат с чаша вино пред телевизионния екран. За съжаление не рядко установяваме, че въпреки стотиците налични канали, изборът на филм за вечерта може да се окаже истинско предизвикателство. Или няма нищо подходящо за настроението ни, или пък това, което дават, вече сме го гледали. 

Това обаче не трябва да разваля вечерта ви, тъй като това, от което имате нужда, се крие в раздела филми в Bazar.bg. Сред стотиците обяви, несъмнено ще откриете заглавие, което искате да гледате или пък друго, което дори и не сте знаели, че е излязло. Независимо дали сте фен на романтичните комедии, или на ужасяващите трилъри, на криминалета, или научна фантастика, винаги можете да намерите предложение, което ще грабне вниманието ви и ще направи вечерта по-топла и уютна, на фона на снега навън.

Що се отнася до конкретни препоръки от наша страна, това е доста трудно, но все пак ще се опитаме да ви припомним някои класически заглавия. На първо място можете да гледате отново Титаник и това предложение не е случайно, защото заглавието е любимо на милиони зрители по света, което прави предложението ни много по-вероятно да уцели в десятката на вашия вкус.

Изкуплението Шоушенк пък е предложение за тези от вас, които обичат психотрилърите, а Стевън Кинг е името, което ще ви гарантира, че няма да откъснете очи от екрана до последния кадър, затаили дъх и забравили всичко, което ви заобикаля в реалността.

Хобит е предложението за любителите на фентъзи, които искат да си припомнят приключенията на героите в трилогията на режисьора Питър Джаксън, а когато започнете да го гледате, със сигурност ще искате още и още.

За тези от вас, които обичат супер-герои сме приготвили Отмъстителите, а като добавка можете да изгледате и Капитан Америка.

Разбира се сред предлаганите заглавия има и нещичко за децата – Спайдермен е героят, който всяко момченце носи в сърцето си, а Замръзналото кралство е любимо на всяка малка госпожичка, която иска да бъде принцеса.

Всъщност, това което обединява киноманите е любовта към седмото изкуство и желанието да гледат всяка премиера и всяко продължение на любимия филм, да следят живота на актьорите и да се възхищават или критикуват представянето им в следващия филм, а това, което прави предложенията на Bazar.bg неустоими за любителите на киното е, че те са толкова многобройни, че никога няма да скучаете, независимо дали ви се гледа напрегнат екшън, дали ще ви заболи корема от смях с поредната комедия, или пък ще пророните сълза на дивана, докато гледате романтичен филм. Несъмнено телевизията в наши дни предлага множество разнообразни канали, но могат ли да се сравняват турските сериали с класика като Титаник, или Вълкът от Уолстрийт. 

Да не говорим, че когато наближават празници, програмата става от скучна по-скучна, всички телевизии повтарят до болка познати стари заглавия или бълват риалити формати, които не стават за гледане. А навън е толкова студено, че на никой не му се излиза, за да отиде на кино, пък и с напредъка на технологиите, домашното кино вече е на нужното ниво и ни остава само да изберем своето заглавие сред предложенията на Bazar.bg, за да може още довечера да го изгледаме. 

А за наближаващите празнични дни, когато няма да сме на работа, е добре да се запасим с още филми, препоръчани от Bazar.bg, или от приятели и познати, защото след празничната вечер и шума от фойерверките, ще трябва да отдъхнем с нещо толкова любимо и желано, като чаша топъл шоколад и желания филм на екрана на новия телевизор. С предложенията на Bazar.bg никога повече няма да се наложи да скучаете пред екрана!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *