Какъв подарък да подарите на любителите на киното?

Ако и вие сте от хората, които държат да правят оригинални подаръци на близките си и да ги изненадат максимално, екипът ни е подготвил за вас няколко нестандартни идеи. Ако търсите подарък за любител на киното, то на сайта Dreboliiki.com можете да откриете страхотни предложения, които ще ви пленят със своята оригиналност.

Можете да се спрете например на Мини ретро машина за пуканки, която любителите на домашното кино или дългите часове пред телевизора със сигурност ще харесат. Уредът е подходящ за приготвяне на диетични пуканки у дома, тъй като не работи с мазнина, а само с горещ въздух. А пуканките, както знаем, са перфектното допълнение към домашната кино вечер.

Скреч постер със сто и един от най-добрите филми на всички времена е друг подходящ подарък за кино маниаци. Той включва хитови заглавия от различни жанрове – комедии, трилъри, романтични, приключенски, филми на ужасите, анимации и фантастики. В комплекта се съдържа още цветен, картонен тубус с пластмасови капачки с вградени инструменти за премахване на скреч фолиото. Проверете колко от филмите сте гледали и колко сте пропуснали като изтриете скреч холиото!

Ако стедствата ви го позволяват, може да подарите система за домашно кино, мултимедия или проектор. Разбира се съвсем не е необходимо да правите толкова скъпи подаръци, за да впечатлите любителите на киното.

Можете просто да изберете фраза от някой любим филм или сериал, както и лика на любим актьор, които да щамповате върху често използвани в бита предмети като чаша, тениска, възглавница или календар.

Друг вариант е да осигурите приятни изживявания като закупите билети за любима премиера на филм, който приятелят ви все още не е гледал. Приятно продължение на вечерта може да бъде вечеря в стилен ресторант след края на филма, както и разходка на път за дома.

На което и от горните предложения да се спрете, можете да сте сигурни, че приятелят ви киноман ще остане доволен да получи своя щур и незабравим подарък от вас.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *