Как да изглеждате стилно с клин през зимата

Много жени ще се съгласят, че е много трудно да изглеждате красиви през зимата. Сняг, вятър, мръсотия и скреж провокират лош вкус в ежедневните дрехи. Тук вече не можете да носите любимата си тениска с пола – трябва преди всичко да помислите за собственото си здраве, затова „многопластовият външен вид“ влиза в битка: два пуловера, чорапогащи под панталони, дълъг клин, няколко чифта чорапи , и т.н., всъщност такова пълно облекло си струва да носите само в най-тежките студове, а когато температурата навън е близо до нулата, можете да излезете с много топли и стилни дрехи. Тук на помощ идва дълъг памучен клин, комбиниран с туника от топла материя.

Най-често, когато отиваме на работа, стоим дълго време пред гардероба, избирайки подходящо облекло. Какво да носите, за да не замръзнете и в същото време да не изглеждате като снежен човек? Решението е просто! Изберете парка – тя е удължена и изолирана с кожа, което ви позволява да носите дълъг клин от плътна материя, защо не и ватиран или панталон. Най-добрият комплект за парка е плетен пуловер, който ще служи като допълнителна защита срещу студа, и ботуши, които няма да позволят на краката ви да замръзнат.Клиновете в нашия сайт alert.bg са това, което ще Ви стопли през зимата.

Вероятно всички имаме удобно късо пухено яке, което носим с дънки или памучен клин за разходка с кучето или тичане. Това е за нищо! Такова пухено яке ще изглежда стилно с красива плътна рокля. За този ансамбъл трябва да изберете подходящи обувки. По-добре преместете високите обувки настрани – изглеждат твърде официални.

За тези, които предпочитат класически стил в дрехите, можете да предложите интересен външен вид с вълнено палто. Облечете плътен пуловер с цип с високо деколте, дълъг черен клин и високи боти до глезена. Съгласни ли сте – необикновен подход към класиката? Детайли – кожени ръкавици и малка чанта през рамо ще помогнат за завършване на визията.

Когато създавате зимен образ, не се страхувайте да експериментирате и да комбинирате различни стилове. Изберете дрехи от топли естествени материи, изберете интересни аксесоари (шал, шапка, ръкавици, чанта). Ако искате, дори и в най-лошия студ, можете да се обличате топло и стилно в същото време.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *