Как да се присъедините към OnlyFans  

 

Все повече хора започват да проявяват интерес към OnlyFans – платформа за споделяне на съдържание. Основан от Тимъти Стоукли, това е уебсайт без официални приложения. Създателите могат да го използват, за да показват свои видеоклипове, снимки и дори възможност да разговарят един с друг. Сайтът е популярен в индустрията за забавление за възрастни разрешен е само за лица над 18 г.

Факт е, че много хора използват платформата, за да генерират допълнителни приходи, а някои дори печелят сериозни суми, благодарение на феновете, които имат. Сред потребителите на OnlyFans са редица известни спортисти, музиканти и инфлуенсъри.
Как обаче става регистрацията тук? 

Отидете на уебсайта OnlyFans, за да създадете акаунт. Можете да създадете акаунт от нулата или да се присъедините от акаунт в Twitter или Google.
След като акаунтът бъде създаден, потребителят трябва да бъде насочен към началната страница. Препоръчително е първо да отиде на страницата с настройки на акаунта си, ако искате да промени потребителското си име, имейл и други предпочитания. Страничната лента вляво позволява достъп до настройките на профил, защита и известия.

При регистрацията потребителите ще трябва да предоставят своите банкови данни, за да получават плащания само чрез OnlyFans. Все пак плащанията могат да се извършват чрез алтернативни доставчици.

 

Как работи OnlyFans?

Има пет основни страници: Начало, Известия, Създаване, Чатове и Меню.

Начало 

Това е мястото, където потребителят може да види емисията си – поток от съдържание, споделено от тези, които следва, включително от близките приятели. Също така ще вижда предложения за повече хора да следват на OnlyFans. В горната част на началната страница има лента за търсене, така че да може да търси други създатели и потребители, които да следва.

 

Известия

От страницата „Известия“ потребителят може да види известията си.

Създаване

Ако потребителят е готов да започне споделяне, трябва да отиде на страницата Създаване на публикации, за да направи нова публикация и да я сподели с феновете си. Може дори да добави медия или да започне анкета.

 

Чатове

Ако потребителят има контакти, като някой, за когото е абониран, или дори фен, можете да отиде на страницата за чатове, за да им изпраща съобщения.
Меню

Секция Меню показва име, потребителско име, броя на феновете и последователите. Оттук потребителят може също да получи достъп до профила си, както и до отметки, списъци, настройки, карти, банкова информация и да активира тъмен режим.

Платформата, което е основана през 2016 година, набра популярност по време на пандемията от Ковид-19, и според последните данни има вече над 130 милиона потребители.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *