Кристина Агилера изпълнява новата оригинална песен от саундтрака на „Мулан“

Суперзвездата, издала няколко мултиплатинени албума и носител на шест награди „Грами“ Кристина Агилера ще изпълни новата оригинална песен Loyal Brave True, част от саундтрака на едно от най-чаканите заглавия тази година – игралната адаптация на неостаряващата приказка на Дисни Мулан. В добавка, Агилера ще изпълни и нова версия на песента Reflection от анимационната класика, която беше и дебютният сингъл, с който стартира кариерата ѝ.

Директорът на „Music & Soundtracks“ към Уолт Дисни Студиос Мичъл Лайб споделя: „Кристина притежава един от най-добрите гласове на всички времена. Оригиналното ѝ изпълнение на Reflection от анимационния филм, когато е едва 16-годишна, има заслужено място в историята на музиката, освен че е и трамплин за безпрецедентната ѝ кариера, която последва. Благодарение на вродените си способности и натрупания опит като артист през годините, със своите изпълнения във филма, Кристина допринася много за крайния резултат, който представлява предстоящата епична нова версия на Мулан. Смятам, че тези песни ще докоснат днешните зрители по същия силен начин, по който го направиха и преди 22 години.“

От своя страна Кристина Агилера добавя: „Филмът Мулан и песента Reflection съвпаднаха с първия ми договор за албум. Страхотно е да се върнеш към такъв невероятен филм, който има толкова дълбок смисъл и въздействащи теми, които устояват проверката на времето – да останеш верен на себе си и да се научиш да бъдеш безстрашен. Новата ми песен Loyal Brave True олицетворява тънкия баланс между уязвимостта и силата.“

И двете песни – Loyal Brave True и Reflection, ще бъдат част както от Мулан, така и от официалния саундтрак на филма, като оригиналната музика е композирана от Хари Грегсън-Уилямс. Автори на Loyal Brave True са Грегсън-Уилямс, Джейми Харман, Роси Голан и Били Крабтрий, а оригиналът на Reflection е написана от Дейвид Зипел и Матю Уайлдър.

Вижте специален поглед към Мулан, в който ще чуете част от забележителното изпълнение на Кристина Агилера на Loyal Brave True.

Loyal Brave True – https://www.youtube.com/watch?v=I4plJ_VTk2A

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *