Къща в Драгалевци – стар и престижен столичен квартал

Къща в Драгалевци за хората от бизнес елита, за хората с възможности и за обществените личности. Естествено всеки в България може да си закупи имот в Драгалевци, стига да е по джоба му и това определено ще е добра инвестиция в недвижимо имущество. Квартала е тих, спокоен, с много зелени площи и Витоша наднича през прозореца ви. Въобще идеалното място за живот – още повече в рамките на оживената и колоритна столица София. Цените на имотите в Драгалевци са едни от най-високите в столицата, но самата ключова локация определя и високата стойност на елитните и луксозни все пак къщи и вили тук.

Къща в Драгалевци – престижна вилна зона и елитен стар квартал

За да бъде луксозен и желан един имот той трябва да има перфектно местоположение, трябва да има удобни пътно-транспортни връзки, да предлага модерно и функционално жилищно строителство, обществени институции и прекрасна гледка разбира се. Всичко това се предлага в къщите на квартал Драгалевци. Освен това тук усилено се застрояват терасирани площи с множество зеленина и се оформят атрактивни комплекси от къщи и вили с модерна архитектура и съвременни удобства за ежедневието. В района са обособени улици вливащи се в Околовръстен път, от където се достига до всяка ключова локация в столицата и извън нея. Тук има множество елитни хотели и заведения за хранене, множество нужни на всеки квартал неща, като поща, здравни институции, училища, детски заведения и места за отдих.

Атрактивна дестинация не само за хората от квартала, не само за столичани, но и за хора от цялата страна са старинната Боянска Средновековна църква, както и Драгалевския манастир разположен наблизо. Приятната разходка във Витоша тук е възможна всеки уикенд, като през зимата любителите на ски преживяванията могат да се възползват от въжения лифт, свързващ квартала със ски пистите в планината. Къща в Драгалевци е съвременното и модерно решение за всеки модерен човек искащ да живее в космополитен град, но спокойно и сред природата. Все пак това е възможно на много малко места и столицата ни го предлага съвсем изгодно и достъпно. Повече на http://www.luksozniimoti.com

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *