Над 120 прожекции на съвременни български филми на паркинга на Kaufland в „Младост“ 4 до края на лятото

„Автокино София“ ще прожектира избрани филми между 29 юли и 30 септември

 

Паркингът на най-новия хипермаркет на Kaufland в столичния район „Младост“ 4 ще се превърне в кино на открито през август и септември. Стартът на киномаратона ще бъде даден с нашумелия български филм „Петя на моята Петя“. Сред останалите заглавия, които зрителите ще могат да видят, са безспорният хит на Ники Илиев „Завръщане“ 2, „Жълт Олеандър“ с Китодар Тодоров и Мариан Вълев, последният филм с Лорина Камбурова – „Блаженият“, „Бай Иван“, „Бягство“, „Възвишение“, „Голата истина за група „Жигули““ и много други.

„В Kaufland България непрекъснато работим в посока повишаване на добавената стойност към услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Възможността да съберем на едно място избрани български съвременни филми във формат „автокино на открито“ на паркинга на най-новия ни хипермаркет в „Младост“ 4 е израз на нашата концепцията за трансформация на хипермаркетите ни в One Stop Shopping пространства. Радваме се, че благодарение на партньорството ни с „Автокино София“ можем да предоставим още една възможност на клиентите ни да се докоснат до качественото съвременно българско кино“. Това коментира Диана Костова, която отговаря за организацията на събитието от страна на Kaufland България и ръководи отдела на компанията, който отдава площи под наем.

За реализация на проекта, на паркинга на Kaufland в „Младост“ 4“ (Околовръстен път 291) ще бъде издигнат 50 м² екран. Звукът ще бъде предаван от нискочестотно FM радио и ще се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота, изписана на екрана. Прожекциите стартират от 21:00 ч. Желаещите да присъстват, могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www.avtokino.bg и на място 10 минути преди прожекцията.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *