„Нито звук 2“ с бляскава гала премиера в Ню Йорк

На 8 март в Ню Йорк се състоя световната премиера на дългоочакваната хитова продукция Нито звук 2. Специалното събитие по повод втората част на един от най-емблематичните модерни трилъри събра на едно място фенове и специални гости, които нямаха търпение да посрещнат големите звезди от филма.

По червения килим на гала премиерата мина невероятната Емили Блънт, чиято роля на Евелин Абът остава една от най-отличителните в кариерата ѝ до момента. Заедно с нея бе и съпругът ѝ Джон Кразински, който като актьор, режисьор, сценарист и продуцент на Нито звук 2, е водещата фигура в реализирането на продукцията. Сред останалите звезди от актьорския състав, които уважиха вечерта, бяха, които присъстваха на събитието бяха Килиън Мърфи, Джимон Унсу, Милисент Симъндс, които имат ключови роли във втората част на филма, както и продуцентите Андрю Форм, Брад Фулър и Майкъл Бей.

Събитието се превърна в достойно и бляскаво отбелязване на успешната продукция, която дава заявка за едно наистина зрелищно продължение на разтърсващата история. Борбата за оцеляване в Нито звук 2 продължава, но действието се развива отвъда пясъчната пътека, където сигурността на убежището отсъства напълно. Зловещите създания, които ловуват по най-малкия звук, вече не са единствената заплаха. Евелин Абът носи отговорността да напише сама историята на бъдещето си и да защити всички с нея, останали живи. Какво ще се случи и защо тишината вече няма да е достатъчна, ще разберем съвсем скоро.

Запазете спокойствие. И тишина. Нито звук 2 идва в кината и IMAX на 20 март.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *