Осмелявате ли се да погледнете нагоре? Смразяващ нов трейлър на мистерията НЕ!

Вълнуваща и пленяваща въображението история, каквато не сме виждали досега на големия екран

 

На 19 август каквото и да става не поглеждайте нагоре! След като се утвърди като един от най-оригиналните гласове в хоръра с хитовете Бягай! и Нас, с които предефинира съвременния облик на жанра, сега награденият с „Оскар“ майстор на макабреното Джордан Пийл дава амбициозна заявка напълно да преобърне и представите ни за класическото лятно кинозабавление с най-новата си мистерия НЕ!.

Филмът ще ни отведе до малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чийто колоритни обитатели стават свидетели на смразяващо откритие. След като баща му загива при изключително странни обстоятелства, О. Дж. Хейууд (Даниел Калуя) обединява сили със сестра си Емералд (Кики Палмър), за да намерят неоспоримо доказателство, че нещо неестествено и чуждо дебне в облаците над дома им – нещо голямо, бързо, откачено и жадуващо за внимание. Но всеки, който обърне поглед към небето бива взет, а положението в малката им общност става все по странно и смъртоносно. Какво е естеството на заплахата и ще успеят ли братът и сестрата да докажат правотата си, преди да е станало твърде късно?

Новият трейлър на заснетия с IMAX камери на 65 мм. лента НЕ! разкрива още повече от атмосферата и напълно оригиналната история на „експанзивния хорър-епос“, смесващ артхаус подход и естетика с елементи на класически летен блокбастър и обещаващ на зрителите лятно кинопреживяване, каквото не сме виждали досега на големия екран. Ще погледнете ли?

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=u3PpDMiKtkY

Режисьор и сценарист на НЕ! е Джордан Пийл, който е и продуцент, наравно с Иън Купър (Кендимен), а оператор е Хойте ван Хойтема (Покани ме да вляза, Интерстелар, Спектър). В ролите са носителя на „Оскар“ Даниел Калуя (Бягай!, Юда и черният Месия), Кики Палмър (Да свалиш Уолстрийт), номинираният за „Оскар“ Стивън Юн (Минари), Майкъл Уинкот, Барби Ферейра, Брандън Переа, Рен Шмид, Дона Милс и др.

Осмелявате ли се да погледнете нагоре? НЕ! е само в кината и IMAX от 19 август.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *