Официална рокля – защо да я изберем пред дънките и ризата. За и против официалното облекло за поводи

Размислите по въпроса сигурно съществуват от десетки години. Еволюцията на поведението следва всеки аспект от живота ни – култура, музика, ценности и прочие. Облеклото и начина на обличане съпътства плътно тези промени.

Ракурси на младото поколение до 27 години. Защо пък да обличам официална рокля след като мога да облека нещо по- комфортно и неангажиращо ? Тези въпроси веднага изпъкват на преден план при избора на дрехи за специално тържествено парти или друг повод.  

Всъщност и много хора си го отговарят подсъзнателно като обличат дънки , туника или риза или друга по ежедневна дрешка.  Все пак цяло едно поколение е израснало без да има нужда да облича нито в училище нито на друго място рокли .

А в действителност роклята е израз на женственост и грация освен друго. А когато сте поканени на събитие е наложително и да бъдете уважителни към домакините на събитието. Което означава и по-ангажиращо отношение към облеклото.

Ако настина не се чувствате комфортно в рокля – направете усилие поне за вечерта. Това може да Ви даде повече и да спечелите нови приятели или най-малкото приятни емоции

Мисли и емоции на дамите над 30 години. Това поколение / и малко след него на възраст/ обожава роклите. По простата причина , че на тази възраст дамите оценяват по достойнство своите плюсове и минуси и знаят какво искат. Облеклото говори вместо вас със хиляди думи- и тези дами го знаят. По-добре е да покажеш най-добрата си женска индивидуалност  с подходяща дреха а роклята е точно това което може да им помогне. Естествено тук става въпрос и за лек консерватизъм но той във никакъв случай не означава крайност. Дължините са до коляно, ръкавите са една идея по-дълги. Тези факти не намаляват магнетизма на дамата , облякла красива и женствена официална рокля !

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *