Посрещаме ужаса с усмивка в кината през септември

Тази есен внимавай кой ти се усмихва

 

Тази есен, внимавайте кой ви се усмихва, защото една от най-приятните и разпознаваеми в цял свят форми на любезност между хората придобива съвсем ново, гибелно значение. На 30 септември, само в кината, оригиналният и изключително напрегнат хорър трилър Усмивка ще предложи на зрителите смразяващо изживяване – среща със свръхестествен феномен, който поразява хората с ужасяваща усмивка. А веднъж видите ли я, вече е твърде късно.

Усмивка разказва за терапевта д-р Роуз Котър (Соси Бейкън), която става свидетел на травматичен инцидент с неин пациент и започва да се сблъсква с плашещи, необясними явления, които само тя може да види и за които няма никакво обяснение. Постепенно ужасът поглъща целия ѝ свят и Роуз открива, че разполага само с броени дни, преди злонамерена свръхестествена сила да сложи край на живота ѝ. Но за да оцелее и да избяга от новата ѝ чудовищна реалност, Роуз трябва да се изправи пред демоните на собственото си минало и да разкрие какво се крие зад зловещото проклятие на усмивката.

Първият трейлър на Усмивка обещава на всички почитатели на свръхестествените хорър трилъри незабравимо преживяване, решено в най-добрите традиции на жанра. Филмът предлага история с множество мистерии и обрати, която ще държи зрителите пред големия екран на ръба на седалките (освен в моментите, когато ще ги накара да подскачат от страх) и която ще остане с тях дълго след края на прожекцията. За всеки, който се осмели да прекрачи прага на кината тази есен, усмивката на лицата е гарантирана.

Режисьор и сценарист на Усмивка е Паркър Фин (The Hidebehind), а продуценти са Марти Боуен, Уик Годфри, Айзъл Клауснър и Робърт Салермо. В ролите са Соси Бейкън, Джеси Т. Ъшър, Кайл Гарнър, Робин Уейгърт, Кейтлин Стейси, Кал Пен, Роб Морган и др.

Внимавайте кой ви изпраща Усмивка от 30 септември само в кината.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *