Похитителят ще ви грабне с Черният телефон – готови ли сте да си изкарате акъла?

От 24 юни само в кината

 

В живота на всеки от нас има момент, когато е забавно да чуеш страшна история. Затова заповядайте насам, за да ви разкажем за Черният телефон. След успеха на страховития хит Sinister, номинираният за „Оскар“ Итън Хоук и режисьорът Скот Дерикъсн отново обединяват творчески усилия и на 24 юни, само в киносалоните, ни предизвикват да преживеем смразяващата екранизация на едноименния разказ на Джо Хил, която ни запознава с безмилостния сериен убиец Похитителя.

Специално видео ни отвежда зад кулисите на филма, където самият Итън Хоук ни разкрива част от причините, поради които преминава към „Тъмната страна“ с ролята си на Похитителя. Душата на героя му, чийто жертви са невинни деца,  е толкова увредена, че той е способен на ужасяващи постъпки, каквито дори не бихме могли да си представим. Актьорът споделя, че когато подобни роли са изиграни добре, резултатът е наистина зловещ и хората вярват, че си изчадие на Сатаната.

https://www.youtube.com/watch?v=gwxCsABNS_8

С Черният телефон Итън Хоук и Скот Дерикъсн ни отвеждат на дълбоко, мрачно и странно място и си представят как хората треперят уплашени в киносалона, изненадани от обратите и преживявайки вълнуващата историята на всеки един от героите. Смесвайки свръхестествено с елементи на класически трилър със сериен убиец, Черният телефон обещава незабравимо изживяване за всеки, който му стиска да пристъпи прага на киносалона. Защото, по думите на Хоук, смисълът на филма е да ни изкара акъла.

Черният телефон разказва за срамежливото, но интелигентно 13-годишно момче Фини Шоу, което е грабнато от Похитителя, който го заключва в звукоизолирано подземие. В пропитото с кръвта на множество деца помещение се намира стар телефонен апарат, който отдавна е изключен от мрежата. Когато обаче черният телефон неочаквано звънва, Фини открива, че може да чува гласовете на предишните жертви, които са твърдо решени да не допуснат да го споходи същата зла участ, каквато е застигнала тях самите.

Режисьор на Черният телефон е Скот Дерикъсн (Дяволът в Емили Роуз, Избави ни от злото, Sinister, Доктор Стрейндж), който е и сценарист, наравно с К. Робърт Каргил (Sinister, Доктор Стрейндж), по едноименния разказ на Джо Хил. В ролите са Итън Хоук, Мейсън Теймс, Маделин МакГроу, Джереми Дейвис, Джеймс Рансън и др.

Ще се осмелите ли да отговорите на обаждането?

Черният телефон е от 24 юни само в кината.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *