„Смартфонът беглец“ с официална премиера

Йорданка Фандъкова се оказа страстен почитател на екранните тийн приключения. Кметицата сподели бурните емоции на внука си и на десетките зрители, които аплодираха премиерата на „Смартфонът беглец“.

Този чудесен филм е доказателство, че киното може да се случва и в София, и в България„, коментира Фандъкова. В екшъна на режисьора Максим Генчев по сценария на продуцента Златина Филипова две момчета и едно момиче търсят пари, за да помогнат на болен приятел.

Лентата е снимана край знакови столични локации, сред които е и храмът „Свети Александър Невски“. Симеон Филипов, Матей Генчев и Василена Стоянова се справят отлично с ролите си.

Героите ни попадат в безизходица – не знаят накъде да поемат, как да продължат и най-вече: как да се върнат. Но тъкмо тогава става най-забавно и вълнуващо„, споделя Василена.

Посланието е: Да бъдем добри, да си помагаме„, призовава Матей.

Понякога най-странното решение на сериозен проблем може да е най-лесно„, твърди философски Симеон.

Техните герои  неволно попадат два века назад – във времето на Вълчан Войвода и поп Мартин, изиграни съответно от лидера на багатурите Горан Гънчев и звездата на киното и театъра Ники Сотиров. После пък историческите персонажи се озовават  тук и сега. „Смартфонът беглец“, който вече има няколко международни награди, тръгва по кината от 8 февруари, а ден по-рано е и срещата  на тримата изгряващи актьори с техния фен клуб и с влогърите Симона и Босайде.

 

хамефа

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *