СМС

Сериалът разказва за грижите, любовните истории, неприятностите, предизвикателствата и мечтите на тийнейджърите, които ежедневно контактуват помежду си чрез SMS-и. Сюжетът представя образа на това поколение чрез неговите стереотипи — на капризни богаташи, на добросърдечни деца и на бунтари без кауза. Музика, любов и омраза, както и съперничества между тийнейджърите, се преплитат с интригите между възрастните герои, които започват с изчезването на един от учениците.

Действието се развива в частно училище, където животът на група богати, наконтени и разглезени деца се променя с пристигането на нов съученик, който току що е излязъл от изправителното училище.

Животът на Еду, който е избягал от изправително училище, се преобръща, когато се среща с Кристина. Тя е адвокат и иска да се грижи за него, затова го приютява в дома си. Пристигането на Еду в новото училище предизвиква неизбежни сблъсъци между него и новите му съученици, които са предимно богаташчета, интересуващи се само от развлечения. Особено силен е сблъсъкът му с Паула, дъщерята на Кристина, която е умно, хубаво момиче, лидер в обкръжението си и донякъде разглезена. Само Хави, който се счита за издънката на класа, дава шанс на Еду. От общия им интерес към музиката ще се роди тяхна група.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *