Тази есен ставаме дружки с провокативната романтична комедия на Били Айкнър и Никълъс Столър

Любовта не познава граници – клише или не съвсем?

 

Тази есен достатъчно корави ли сте за любов? Притежаващият необуздано комедийно въображение Били Айкнър (Billy on the Street, Цар Лъв), режисьорът на хитовете Да разлаем съседите и Прелъстен и изоставен Никълъс Столър и продуцентът Джъд Апатоу (Кабелджията, Тотал щета, Шаферки) ни канят да станем Дружки с първата по рода си, изключително провокативна, но сгряваща сърцето романтична комедия, в която двама гей мъже малко колебливо, но сигурно се запътили към Любовта.

Боби Либър е прагматичен и здраво стъпил на земята, популярен блогър, който винаги е разчитал единствено на себе си. Резултатът – Боби не смята, че животът си заслужава да бъде споделян с някой друг и определено не вярва в истинската любов, каквото и да се опитват да му внушат неговите приятели, романтичните песни и филми и светът като цяло. Арън е красив и добре сложен мъж, който не се свени да се впуска във всевъзможни сексуални и емоционални връзки. Той обаче не се чувства щастлив в корпоративната среда, в която работи и живее, но се страхува да я напусне и да следва мечтите си, защото е прекалено загрижен за мнението на хората около него и най-вече за това на взискателните му родители. Срещата между Боби и Арън е съдбовна. Животът на двамата се променя към добро завинаги, но дали изначалните недостатъци на техните характери и най-вече страховете, които всеки от тях крие, ще им позволят да „остареят заедно“ като семейство?

Решена в най-добрите традиции на жанра, Дружки е интелигентна и вълнуваща романтична комедия за това, колко е трудно да намериш друго добро и смислено човешко същество, с което да споделиш живота си. И в случая полът няма никакво значение. Защото при все разликите в приятелствата, сексуалния живот и връзките, любовта все пак си е любов. Нали?

Режисьор на Дружки е Никълъс Столър (Да разлаем съседите и Прелъстен и изоставен), който е сценарист наравно с Били Айкнър (Billy on the Street, Цар лъв). Продуценти са Джъд Апатоу, Никълъс Столър и Джошуа Чърч, а изпълнителен продуцент е Били Айкнър. В ролите са Били Айкнър, Люк Макфарлън, ТС Мадисън, Моника Реймънд, Гийермо Диас, Гай Бранум, Аманда Беърс.

Ставаме Дружки с първата по рода си провокативна романтична комедия от 28 октомври само в кината.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *