Топ 3 доставчици на Интернет и телевизия в Пловдив

Интернета е може би най-полезното средство, използвано от милиарди хора по света. Той е незаменим източник за информация и забавление в модерния свят. България се слави с добрия и бърз Интернет, благодарение, на който почти навсякъде потребителите имат връзка с интернет. Във всички градове и села над 80% от българите използват Интернет. Пловдив като един от най-големите градове в България, славещ се със своите забележителности притежава и отлични интернет доставчици. В следващите редове ще прочетете кои са 3те най-добри доставчици на Интернет и телевизия в Пловдив.

1.CooolBox – Те предлагат 100% оптичен Интернет със скорост на сваляне до 1 гигабайт. Също така, телевизията предлагана от тях е с FTTH технология, която позволява излъчване на цифровия сигнал без никаква компресия. Те предоставят на клиентите си и добър цифров приемник, който гарантира осигуряването на възможно най-високото качество на приемания телевизионен сигнал. Голяма част от жителите на града ги определят като най-добрия доставчик на Интернет и телевизия в Пловдив!

2. Bulsatcom – Те от своя страна предлагат, както Интернет и телевизия, така и домашен телефон. Техните пакети с телевизия са отлични и предлагат над 200 канала, както и над 60 канала в HD вариант. Интернетът предлаган от тях също е на високо ниво. Стандартната скорост на Интернет връзката предлагана от тях достига до 50 мегабита в секунда, а най-добрата им скорост достига до 1000 мегабита в секунда. В зависимост от възможностите си, човек може да се снабди с доста добра телевизия и бърз интернет от тях.

3. Vivacom – Виваком предлагат безупречен мобилен интернет с много добро 3G с 4G покритие. Скоростта на домашният им Интернет започва от 30 мегабита в секунда и достига 900 мегавита в зависимост от пакета, който предпочетете. Плановете за телевизия плюс интернет също са доста добри спрямо цената, която предлагат. Те започват от 8,90 лв. на месец и достигат до 69,79 лв. на месец, което е удобно за всеки джоб. Виваком предлагат високоскоростен Интернет и телевизия с над 200 канала 45 от който са в HD формат.

Това бяха 3те най-добри доставчици на Интернет и телевизия в Пловдив. Много студенти живеят, работят и учат в Пловдив, което прави нуждата от добър важен приоритет за тях. Изброените доставчици, предоставят отлични Интернет и телевизия в Пловдив. Възползвайте се от услугите им и сърфирайте в безкрайния океан на кибер пространството!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *