Филмът Borderlands излиза по кината през следващия август

Дългоочакваната кино – продукция по играта Borderlands най-накрая получи дата за своята премиера. Според туит от официалния акаунт на играта в Twitter, тя ще е на 9 август 2024 година.

Филмът, режисиран от Ели Рот (Hostel), е базиран на популярната видеоигра със същото име. Borderlands следва приключенията на Лилит (Кейт Бланшет), ловец на съкровища, която се връща на родната си планета Пандора (не е свързана с филма „Аватар“). Тя сформира екип с Роланд (Кевин Харт), Тайни Тина (Ариан Грийнблат), Криг (Флориан Мунтяну), Танис (Джейми Лий Къртис) и Клаптрап (Джак Блек), за да намерят изчезналата дъщеря на Атлас.

Официалният трейлър все още не е излезнал и е странно, че продуцентите са решили да обявят датата за излизане на филма повече от година по-рано. Още по-необичайно е, че това се случва след като заснемането на продукцията е завършило преди над две години – през юни 2021 година.

Забавянията на филми, базирани на видеоигри, изглежда стават все по-чести. Uncharted например беше забавен с няколко месеца от първоначалната си дата на излизане. И когато се появи, той получи разнородни отзиви, включително такива, че поредицата „смело отива наникъде“. Филмът Super Mario Bros. също се забави, но въпреки това постави касови рекорди за филм, базиран на видеоигра.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *