3 филма с Дуейн Джонсън-Скалата от 2019 година

Чували ли сте за Дуейн Джонсън? Не е изключено това име да ви звучи непознато. Но ако ви зададем въпроса дали сте чували за Скалата, това вече е друго, нали? През 90-те години, когато кечът доби наистина голяма популярност, Скалата бе един от легендарните кечисти, чиито изпълнения на ринга още си спомняме.

Талантът на Дуейн Джонсън в кеча е до голяма степен обусловен и по генетичен път, тъй като дядо му е бил кечист, а баба му е била промоутър в сферата. Скалата има сериозна кариера в областта, но изглежда, че голямата му любов все пак е киното.

Започва да се снима във филми от 2001 година и вече има осемнадесетгодишна филмова кариера или едно пълнолетие на сцената като актьор. Първият филм, в който взема участие, е „Мумията се завръща“. Той участва и в „Кралят на скорпионите“, „Игра по ноти“, „Феята на зъбките“, римейк на “Спасители на плажа” и др. Неговият глас е използван в два анимационни филма – „Планета 91“ и „Смелата Ваяна“. Благодарение на славата си на спортист и на своите бойни умения, той често изпълнява екшън роли, но също толкова често го виждаме и в комедийни образи.

Тази година вече видяхме Дуейн Джонсън „Семейни кютеци“, който излезе на големия екран в първите месеци на 2019-а. Този филм впечатлява със своя сюжет, който е със специфичен комедиен, но и драматичен характер. Както се подразбира от заглавието, в него са интерпретирани темите и за кеча, и за семейните взаимоотношения.

Предстоящ филм с участието на Дуейн Джонсън е „Хобс и Шоу“, който е спиноф на суперхитовата поредица “Бързи и яростни”. Тук актьорът изпълнява ролята на агент, отговорен за сигурността на дипломацията. Филмът се характеризира със забележителна динамика и богата палитра от атрактивни локации. Жанрът е екшън и ако сте любители на бързите и динамични сцени, то тази продукция е точно за вас.

До края на годината ще гледаме още един филм със Скалата, а именно продължението на “Джуманджи”. Вече видяхме един римейк на лентата от 1995 година с негово участие, а в края на 2019-а очакваме и втора част на фантастичната тийн продукция.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *