Disney Channel и „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“ ще радват малчуганите и на живо през ноември

Феновете на супергеройската поредица ще могат да посетят специален кът с активности, занимания и страхотни изненади от 4 до 13 ноември в Sofia Ring Mall, както и да гледат нови епизоди от пети сезон от 20 ноември по Disney Channel

 

Този ноември Disney Channel ще зарадва феновете на приключенската поредица „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“ с нови девет епизода от пети сезон, както и с приключения на живо.

Специален кът, посветен на любимия анимационен сериал, ще даде на малките посетители възможност за часове, изпълнени с развлечение. Той ще е отворен в периода от 4 до 13 ноември 2023 г. на етаж 1 на Sofia Ring Mall. Феновете ще имат и уникалната възможност да се срещнат на живо с любимите си герои, Калинката и Черния котарак, и да си направят снимка с тях на 4 и 5 ноември, както и на 10, 11 и 12 ноември от 12:00 до 18:00 часа.

Тематичната активност ще включва приключения, занимания и забавления, сред които:

  • 360⁰ фотобутка– посетителите ще могат да позират с изображения на любимите си герои и да си направят забавно видео, което да получат на телефона си секунди след заснемането.
  • Паркур лабиринт– забавленията продължават и в специалния лабиринт. Всеки желаещ може да влезе в ролята на супергерой и да следва стъпките на Калинката и Черния котарак, като събере всички акуми и спаси Париж. Участниците ще могат да тестват способностите си и да проверят кой ще се придвижи най-бързо по парижките покриви.
  • Креативна зона– тук феновете ще имат възможност да впрегнат креативната си страна, като рисуват и оцветяват тематични страници. В тази секция ще могат да получат и специален подарък.
  • Фотокът– в тази част на активността ще се случват най-вълнуващите срещи на живо с любимите герои – Калинката и Черния котарак.

Забавлението с персонажиte от „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“ на живо е планирано за периода от 4 до 13 ноември, както и пред малкия екран с новите им приключения от пети сезон от 20 ноември.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *